+386 (0)41 603 036  

    info@potovalnik.si

 • Če ne greš, nimaš zgodbe ...

  Če ne greš, nimaš zgodbe ...

  Skupaj pišemo zgodbe! Več o tem
 • Najem kombija

  Najem kombija

  Preverite ponudbo za najem kombija! Več o tem
 • Najem avtodoma

  Najem avtodoma

  Preverite ponudbo za najem avtodoma! Več o tem
 • 1
 • 2
 • 3

Najem avtodoma - bodite neodvisni na počitnicah

Naše podjetje se je poleg transportnih in logističnih dejavnosti pričelo ukvarjati tudi z najemom kombijev in avtodomov. Ustvarili smo Potovalnik, ki bo skrbel da želje naših strank pri najemu avtodoma ali najemu kombija ne ostanejo samo želja, ampak njihove poti postanejo prava dogodivščina. Naše stranke želijo najboljše in zato tudi naši avtodomi znamke Adria segajo v sam vrh po izgledu in kvaliteti.

Potniški kombiji so novi, znamke Renault, s podaljšanimi prtljažnimi prostori in vgrajeno multimedijsko ploščo, navigacijo, dvojno klimo... Najem avtodoma in najem kombija so zagotovo dejavnosti, ki osrečujejo ljudi. Z njimi odhajajo naši gostje na poti, iz katerih se vračajo neizmerno bogatejši in polni novih zgodb. Zgodbe pa so tiste, katere bomo preštevali na jesen našega življenja in delili z najbližjimi. Najemite avtodom, najemite kombi in odpotujete novim zgodbam naproti, saj ČE NE GREŠ, NIMAŠ ZGODBE!

Več o tem

 

Če ne greš, nimaš zgodbe ... Pokličite za novo zgodbo! 041 603 036

Najem avtodoma - Adria Matrix M 670 SL Silver

Adria je ob svojem 50 letu delovanja naredila avtodom, ki ga zagotovo lahko štejemo med njihove presežke. Srebrna zunanjost z dodatki črnih nalepk in črnih platišč vas ne bo pustila ravnodušnega, pa čeprav boste le naključni opazovalec. Najem avtodoma v katerem lahko najemniki uživajo v atraktivnosti tako zunaj kot znotraj. Matrix 670 SL ima zadaj ogromen prtljažni prostor, kamor lahko pospravimo tudi kolesa ali manjši motor.

Najem avtodoma

Najem avtodoma - Adria Matrix M 670 SC Silver

Ob 50 letnici Adriinega delovanja so nas obogatili za svoj prestižen avtodom Adria Matrix 670 SL. Najem avtodoma je prava potovalna kulinarika. Srebrna zunajost ga loči od ostalih Adriinih modelov. Črne nalepke in črna platišča pa prepoznavnega vsepovsod na cesti. Avtodom ima privlačen zadnji del z led osvetlitvijo. Notranjost avtodoma je prostorna, svetla, domiselno razporejena.

Najem avtodoma

Najem avtodoma - Adria Sun Living Lido 50 SL

Matrix Axess je komforten avtodom, namenjen družinam in vsem ki želijo dovolj prostora za udobna potovanja. Aerodinamična oblika sprednjega dela pripomore k manjši porabi goriva. Prostoren zadnji prostor kamor lahko parkirate celo manjši motor, je seveda prednost za najemnike z veliko prtljage. Kolesarskim ljubiteljem smo dodali nosilec za 4 kolesa. Dodatno kolo gre lahko v prtljažnik.

Najem avtodoma